De laatste Run-Archery wedstrijd van het seizoen op zaterdag 28 oktober in Wageningen was een succes. Deze wedstrijd was tevens de finale en afsluiting van de Dutch Run-Archery CUP. Hier de uitslag van de CUP in 2016; dus de regerend kampioenen en houders van de wisselbeker van de CUP. Na afloop zijn de winnaars van de CUP in 2017 gehuldigd: een mooi rijtje met Maxim Menshikov, Sandra Szulc, Andries Domburg, Niklas Krause, Vera Versteegh en Niels de Ruijter. Kijk onderaan dit bericht voor een fotoselectie.

Uitslag Wageningen 28-10-2017

Uitslag team-relay Wageningen 28-10-2017

Eindstand Dutch Run-Archery CUP 2017

Hierbij een video-impressie van de Run-Archery wedstrijd in Wageningen van 28 oktober 2017, door het creatieve talent Lars Wijdoogen.
De locatie op de atletiekbaan ziet er mooi uit; helemaal geschikt voor de sprint Run-Archery, waarbij per ronde 400 meter wordt hardgelopen, verder naar model van de zeer succesvol verlopen dag 2 van de wedstrijd in Zoetermeer met 4 doelen en 6 pijlen. Tijdens de wedstrijd dag zijn de teams samengesteld voor de team-relay waarmee de dag spectaculair is afgesloten. We zijn vereerd door de komst van oud NHB directeur Paul ten Hag (momenteel Managing Director Coöperatie Eredivisie Vrouwenvoetbal voor de KNVB). Opmerking Paul:  mooi dat Run-Arfchery een stabiele basis heeft en vooral de team-relay is een prachtig hoogtepunt: veel mensen op de baan en veel te zien.
Zowel individueel als met zijn team was Maxim Menshikov uit Moskou/Rusland de grote winnaar: prachtig om deze ras liefhebber en Run-Archery trekker ook in Wageningen aan de start te hebben en te kunnen huldigen, ook als winnaar van de Dutch Run-Archery CUP 2017. 
Punten die positief zijn ervaren in Wageningen:
  • compact programma: aanvang om 11:00 uur en om 15:30 uur aan een drankje in de gezellige kantine
  • compact parkoers, overzichtelijk, alles op de atletiekbaan, ook schieten ging prima zo
  • afbreken was in een wip gebeurd samen: de complimenten aan iedereen die een handje heeft bijgestoken: vele handen maken leuk werk
  • snel een goede uitslag en correcte prijsuitreiking
  • knusse en met herfstweer prettig warme kantine heel vlak bij en met zicht op het parkoers, kleed- en doucheruimte aanwezig

Een groot compliment aan Marleen Domburg en haar team van WAC Wageningen is op zijn plaats. Het organisatieteam heeft in 1 jaar een geweldige sprong gemaakt en de hele dag is vlot volgens tijdschema en toch relaxed en gezellig verlopen. Ook een pluim voor David Stevenhage die het materiaal uitstekend voor elkaar had.